Activiteiten

Volleybalvereniging Bourgondië is een actieve en enthousiaste vereniging! Onze activiteitencommissie en het jeugdbestuur organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals een jaarlijks terugkerend jeugdkamp, bijzondere trainingen en diverse toernooien zoals bijvoorbeeld het Ouder-Kind toernooi, het Oliebollentoernooi en het Blacklight Volleybal Toernooi. Daarnaast organiseren we ook gezellige avonden, zoals een stamppotavond, een spelletjesavond, BBQ, en natuurlijk niet te vergeten het Eindfeest! Op de website en op onze Facebook pagina worden alle nieuwtjes gedeeld over de activiteiten.

Daarnaast nemen we ook deel aan diverse maatschappelijke (sponsor) acties zoals: Jantje Beton, de Grote Clubactie en Rabo ClubSupport. De opbrengsten gaan o.a. naar workshops voor onze trainers en activiteiten voor onze (jeugd-) leden. Meer informatie over deze acties vind je onder het menu activiteiten, een overzicht van alle aanstaande activiteiten vindt je op de pagina van onze activiteitenkalender.

Het bestuur stuurt regelmatig persberichten naar de plaatselijke kranten, maar jij als lid kan ook een stukje schrijven of een berichtje plaatsen op social media over de vereniging of jouw team. Op deze manier promoten we onze club Bourgondië, krijgen we meer bekendheid en vinden we nieuwe leden.

Heb je iets wat je wil delen met onze leden, een idee voor een leuke activiteit of wil je meehelpen met het organiseren van de activiteiten klik hier.

WK 2022 actie

Meer informatie over onze WK actie op zondag 2 oktober vindt je op onze speciale WK pagina.