Volleybal en corona

Op deze pagina is alle informatie te vinden met betrekking tot maatregelen en richtlijnen die Bourgondië hanteert om veilig en verantwoord te kunnen volleyballen. Deze komen voort uit de richtlijnen zoals die gesteld zijn door de NOC-NSF/Nevobo, Gemeente Wijk bij Duurstede en Stichting Wijk Sport. Wij verzoeken leden, bezoekende teams en toeschouwers om de richtlijnen te respecteren en zich op locatie te gedragen volgens de geldende regels.  Mocht er geconstateerd worden dat de regels niet nageleefd worden dan kan een waarschuwing volgen. In het uiterste geval kan door gemeentelijke handhaving een boete uitgedeeld worden, dit willen we natuurlijk voorkomen. Voor vragen kunt u ter plekke terecht bij aanwezige (bestuurs-) leden en/of het barhoofd. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de vereniging: secretaris@bourgondie.net. 

Update 25-09-2021: De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. Bij binnenkomst is hiervoor een ontsmettingspunt ingericht, daarnaast kunnen handen gewassen worden bij de toiletgroep en in de kleedkamers.

Horeca: Onze horecagelegenheid is weer geopend  Bij de ingang van onze horeca locatie zal gecontroleerd worden op een geldig coronatoegangsbewijs (QR code) en legitimatie. Zonder geldig coronatoegangsbewijs kunnen we u helaas geen toegang verschaffen tot de horecagelegenheid. Het is wel toegestaan om een consumptie te laten halen en deze buiten de sporthal (ter hoogte van de ingang of in de binnentuin) te nuttigen.

Publiek: Publiek is weer welkom bij trainingen en wedstrijden! Voor toegang tot de sporthal en tribune is geen coronatoegangsbewijs nodig.