WK Volleybal Vrouwen 2022

(Update 18 sept: Iedereen die zich heeft ingeschreven (met aanhang/introducee) heeft een plaatsje in de bus! Je ontvangt nog een mail met bevestiging van de activiteitencommissie). 

WK Volleybal Vrouwen 2022

Van 23 september t/m 15 oktober vindt het WK Volleybal 2022 plaats in Arnhem, Rotterdam en Apeldoorn! De activiteitencommissie presenteert een fantastische WK actie voor al onze leden en aanhang. Op zondag 2 oktober spelen de oranje dames (als 10e geplaatst) hun laatste groepswedstrijd tegen Italië, de nr 6 van de wereld. Dat zou zo maar eens een hele spannende én belangrijke wedstrijd kunnen worden.

Tickets

Wij hebben 50 tickets 2e rang voor deze wedstrijd weten te bemachtigen. Daarnaast hebben we André bereid gevonden om ons met de bus naar het Gelredome te brengen. Door een bijdrage van het bestuur en de actie van André (waarvoor dank) kunnen we deze sportieve middag aanbieden voor 25 euro! Op dit moment is er nog slechts één ticket beschikbaar. Betaling kan contant (gepast betalen svp) of met PIN (voor vertrek / tijdens de busrit) bij Férenc. Met toegangskaarten voor zondag 2 oktober hebben we toegang tot 2 wedstrijden in het Gelredome, dat voor het WK in 3 velden is verdeeld. De eerste wedstrijd Japan – Argentinië begint om 14.15u op veld A, de oranje dames spelen vervolgens om 16.00u hun wedstrijd op het Main Court. Naast het GelreDome bevindt zich ook een speciale Fan Zone waar je allerlei merchandise kunt kopen en activiteiten kunt doen.

Programma

12.00 Verzamelen op parkeerplaats Mariënhoeve
12.15 Vertrek naar Arnhem
13.30u Aankomst Gelredome
14.15u Japan – Argentinië
16.00u Nederland – Italië
18.30u Vertrek vanaf parkeerplaats Gelredome
19.45-20.00u Aankomst

Eten en drinken

Voor eten en drinken dien je zelf te zorgen, in de bus mag gegeten en gedronken worden mits je geen afval achterlaat. In het Gelredome zijn diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig, je rekent je consumpties af met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart is verkrijgbaar bij de automaten en/of kassa’s. Als er een horecaplein op het buitenterrein is, zijn de Wallets ook op het buitenplein verkrijgbaar. Je kunt de wallet inclusief tegoed zowel contant als met PIN pas of Credit Card betalen. Evt. tegoed wat na afloop nog op je Wallet staat kun je thuis weer terug laten storten op je bankrekening. Op het parkeerterrein van Gelredome is ook een McDonalds restaurant aanwezig.

Wat mag je niet meenemen naar het evenement?

Het is niet toegestaan om professionele film- foto- of geluidsapparatuur of drones (zowel op de grond als in de lucht) mee te nemen naar het WK Volleybal Vrouwen 2022. Om foto’s en video’s te maken is het toegestaan om een smartphone, een kleine digitale compact camera, of een GoPro camera mee te nemen. Het meenemen van een (opvouwbare) kruk of stoel is niet toegestaan op het terrein vanwege de beperkte capaciteit. Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: tassen groter dan een A4-formaat en dikker dan 10 cm, soft- of harddrugs, lachgas, glaswerk, slag-, stoot- of vuurwapens, of op wapens gelijkende of aanstootgevende voorwerpen, vlaggen met een stok langer dan een meter, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo en parfum), gasstellen en (wegwerp)barbecues, paraplu’s (wij adviseren als voorzorg om poncho’s mee te nemen), muziekinstrumenten, geluidsdragers en toeters of vergelijkbare items, vuurwerk of fakkels, provocerende uitingen op kleding, koelboxen, (opvouwbare) stoeltjes en krukjes, alle items die te groot zijn om onder een tribunestoel te kunnen plaatsen, huisdieren (m.u.v. hulphonden), rolschaatsen, skeelers, skateboards, hoverboards, stepjes, fietsen, (brom) scooters, reclamemateriaal zoals flyers, folders, spandoeken (tenzij goedgekeurd en met toestemming door de organisatie), professionele film- foto- of geluidsapparatuur (tenzij goedgekeurd en met accreditatie voorzien door de organisatie), selfiesticks, drones (zowel op de grond als in de lucht). Alle afgenomen items worden weggegooid in de daarvoor speciaal aanwezige afvalcontainers en niet in bewaring genomen.

Vragen?

Heb je na bovenstaand nog vragen of opmerkingen? Bel of app dan even met Férenc Hutjens 06-24127455 of Jildou de Boer 06-20469033 of mail naar: activiteiten@bourgondie.net.