Activiteiten

Volleybalvereniging Bourgondië is een vereniging waar altijd wat gebeurt! Onze activiteitencommissie en het jeugdbestuur organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals een jaarlijks terugkerend jeugdkamp, bijzondere trainingen en diverse toernooien zoals bijvoorbeeld het Ouder-Kind toernooi, het Oliebollentoernooi en het Blacklight Volleybal Toernooi. Daarnaast organiseren we ook gezellige avonden, zoals een stamppotavond, een pubquiz, BBQ, en natuurlijk niet te vergeten het Eindfeest! Op de website en op onze Facebook pagina worden alle nieuwtjes gedeeld over de activiteiten.

Daarnaast nemen we ook deel aan diverse maatschappelijke (sponsor) acties zoals: Jantje Beton, de Grote Clubactie en Rabo ClubSupport. De opbrengsten gaan o.a. naar workshops voor onze trainers en activiteiten voor onze (jeugd-) leden. Meer informatie over deze acties vind je onder het menu activiteiten. Bekijk hier onze activiteitenkalender.

Heb je een leuk idee voor een activiteit of wil je meehelpen met het organiseren van een activiteit? We zijn ontzettend blij met alle hulp. Voor contact met de activiteitencommissie kun je een mail sturen naar activiteiten@bourgondie.net.