Grote Clubactie

Bourgondië doet jaarlijks mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is om een leuk bedrag bijeen te brengen voor extra activiteiten en voor het jeugdkamp. De jaarlijkse actie zal door de activiteitencommissie aangekondigd worden. We zoeken nog hulp voor het organiseren van de lotenverkoop. Meer informatie bij de activiteitencommissie.

Hoe werkt het?  Onze jeugdleden verkopen loten vanuit het lotenboekje, van de opbrengst gaat 80% naar onze clubkas!

Verkoop online loten.  Wil je online loten (ver)kopen? Gebruik dan de QR-code of de verkooplink. Help de vereniging en deel deze via WhatsApp en social media met familie en vrienden. Dit is de link naar onze online verkooppagina: https://lot.clubactie.nl/lot/volleybalvereniging-bourgondi%C3%AB/120810

 QR code van de online verkooppagina

Actiepakketten – Ben je (of ken je) een lokale ondernemer?  Speciaal voor lokale ondernemers hebben wij interessante actiepakketten in de aanbieding. Koop een set loten en deel dit met onze leden en hun achterban via onze website en social media uitingen. Op deze manier helpt u een lokale sportvereniging én krijgt een mooie kans om uw betrokkenheid met sporten in Wijk bij Duurstede te tonen. Als dat geen win-win situatie is…Informatie over de mogelijkheden via onze activiteitencommissie: activiteiten@bourgondie.net.