Grote Clubactie 2020


Op 19 september is de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2020 gestart. Anders dan andere jaren gaan onze (jeugd) leden dit jaar niet langs de deur voor de verkoop van loten. Dit jaar hebben we een online verkoopactie middels het gebruik van een Bourgondië specifieke QR code en een online (ver)kooppagina.  Door de QR code en/of de link naar de online verkooppagina te delen hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken.  Dit doen we niet alleen voor het goede doel…de (jeugd)leden van Bourgondië zetten zich in voor het jeugdkamp 2021!

Steun van de omgeving  – Mede door de stimulans vanuit deze actie kunnen we bijv. tijdens het kampweekend extra activiteiten organiseren zoals een springkussen, een spannende dropping of spokentocht. Ook kunnen we benodigde nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen. Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Wijk bij Duurstede dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club – De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 9 december 2020. Vanaf 10 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Online verkooppagina Bourgondie – Hier kun je online loten kopen én verkopen. Door de link van de pagina te verspreiden onder vrienden en familie kunnen we veel potentiële kopers bereiken. Je kunt de Grote Clubactie pagina van Bourgondië hier vinden.

Actiepakketten – speciaal voor Wijkse ondernemers (of uit de regio) hebben wij interessante actiepakketten in de aanbieding. Koop een set loten en deel dit met onze leden en achterban via onze website en socials. Op die manier helpt u een lokale sportvereniging én werkt u aan naamsbekendheid, als dat geen win-win situatie is…Informatie over de mogelijkheden via onze activiteitencommissie: activiteiten@bourgondie.net