Grote Clubactie

Op 18 september 2021 start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2021. Dit jaar hebben we een naast fysieke verkoop van loten ook een online verkoopactie middels het gebruik van een Bourgondië specifieke QR code en een online (ver)kooppagina.  Door de QR code en/of de link naar de online verkooppagina te delen hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken.  Dit doen we niet alleen voor het goede doel…de (jeugd)leden van Bourgondië zetten zich o.a. in voor het jeugdkamp 2022!

QR code van de online verkooppagina van Bourgondië

Steun van de omgeving  – Mede door de stimulans vanuit deze actie kunnen we bijv. tijdens het kampweekend extra activiteiten organiseren zoals een springkussen, een spannende dropping of spokentocht. Ook kunnen we benodigde nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen. Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Wijk bij Duurstede dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club – De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 8 december 2021. Vanaf 9 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Opbrengst van de online lotenverkoop in 2020

Online verkooppagina Bourgondie – Hier kun je online loten kopen én verkopen. Door de link van de pagina te verspreiden onder vrienden en familie kunnen we veel potentiële kopers bereiken. Je kunt de Grote Clubactie pagina van Bourgondië hier vinden.

Actiepakketten – speciaal voor Wijkse ondernemers (of uit de regio) hebben wij interessante actiepakketten in de aanbieding. Koop een set loten en deel dit met onze leden en achterban via onze website en socials. Op die manier helpt u een lokale sportvereniging én werkt u aan naamsbekendheid, als dat geen win-win situatie is…Informatie over de mogelijkheden via onze activiteitencommissie: activiteiten@bourgondie.net