Nieuws

Hier vind je de Bourgondië nieuwsbrieven die worden verspreid onder onze leden. Heb je ook iets interessants dat je wilt delen? Neem dan contact op met onze activiteitencommissie. Ook vind je hier de laatste berichten van onze sociale kanalen. Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons op Instagram en/of Facebook en mis niets…via de social media logo’s onderaan deze pagina kom je bij onze clubpagina’s.

Bourgondië op Facebook

Bourgondië Volleybal
Bourgondië Volleybal is bij Sportcomplex Mariënhoeve.2 dagen geleden
Sportcomplex Mariënhoeve
Woensdagavond van 19.00-20.00 kun je het nieuwe shirt voor de komende seizoenen komen passen. Wilbert zit klaar in de kantine om je verder te helpen!
Bourgondië Volleybal
Bourgondië Volleybal1 maand geleden
Wat is 🏐 toch een leuke sport! Helpen jullie mee zodat het nederlands zitvolleybal team naar het WK kan? En wie weet daarna naar de Paralympics van 2028 🇳🇱💪🏼. Ga dan naar Gofundme en steun deze fundraiser. Wisten jullie trouwens dat de dochter van Judith meespeelt in dit team 😃? #zitvolleybal
Bourgondië Volleybal
Bourgondië Volleybal is bij Sportcomplex Mariënhoeve.1 maand geleden
Sportcomplex Mariënhoeve
Gisteravond organiseerde het bestuur een barbecue voor al onze vrijwilligers. Als vereniging kunnen we niet zonder. We willen iedereen nogmaals bedanken voor alle inspanningen afgelopen jaar!
Bourgondië Volleybal
Bourgondië Volleybal2 maanden geleden
Nog even nagenieten van een superleuk jeugdkamp! Iedereen bedankt voor de goede organisatie en de gezelligheid. Volgend jaar weer?
Bourgondië Volleybal
Bourgondië Volleybal2 maanden geleden
Ondertussen in Amerongen wordt er gesprongen, gefietst, gezwommen, hard gewerkt door de leiding én veel gelachen....
Bourgondië Volleybal
Bourgondië Volleybal is bij Betteld Amerongen.2 maanden geleden
Betteld Amerongen
Jeugdkamp 2022 is los! We wensen iedereen heel veel plezier dit weekend in Amerongen. We houden jullie op de hoogte van alle leuke activiteiten georganiseerd door de kampleiding...