Sponsorkliks

Wist je dat het mogelijk is om Bourgondië GRATIS te sponsoren? Dat kan door jouw online aankopen te doen via Sponsorkliks. Door op onderstaande banner van SponsorKliks te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Bourgondië commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!
Doe hetzelfde als je bijvoorbeeld een pizza wilt laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Nieuw: nooit meer vergeten om je aankopen via Sponsorkliks te doen!

Dat gaat middels een Chrome browser-extensie. Maar waar dient de extensie voor en hoe werkt dit?
De Chrome browser extensie is veilig en is alleen via de Microsoft Chrome Webstore te downloaden. De extensie is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zo makkelijk mogelijk te maken en je het niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks. Dit zal ervoor zorgen dat jij onze vereniging nog vaker sponsort! Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar S.V. Bourgondië dient te gaan.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge. 

Hier een voorbeeld uit de praktijk: het blijkt dat de categorie reizen het grootste deel van alle ontvangen commissie voor onze vereniging oplevert. En binnen de categorie reizen levert Booking.com het meeste op. Als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

De popup wordt niet bij alle winkels getoond. Ze hebben de mogelijkheid gemaakt om een aantal van de meest gebruikte winkels te selecteren in de extensie, zodra je deze aanvinkt, worden deze in de bladwijzerbalk van je browser opgenomen. Zodra je een aankoop voor een van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel in je bladwijzerbalk en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

Voor vragen kun je terecht bij Férenc Hutjens, bestuurslid Sponsoring en Communicatie