Sponsoren

Onze hoofdsponsor:

Sinds 1 juli 2022 is I-share Consultancy b.v. uit Bunnik trotse hoofdsponsor van Bourgondië.

I-share is een ICT Consultancy bedrijf, waar meer dan 40 specialisten op het gebied van Cloud, Networking en Modern Workplace werkzaam zijn. Zij geloven in de toegevoegde waarde van specialisatie. Bij I-share werken ervaren ICT’ers met een passie voor techniek en met oog voor de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. I-share kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht en begeleiding die zij hun werknemers biedt. Zij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers het beste uit zichzelf halen en dit dagelijks laten zien bij de klanten. Binnen hun team geldt daarom: ‘‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.”

Of je nu een volledig nieuwe cloud omgeving nodig hebt, je huidige, complexe netwerk wilt vernieuwen óf de switch naar de moderne werkplek wilt maken. De ervaren consultants van I-share bieden optimale ondersteuning bij ieder vraagstuk en helpen jouw organisatie graag verder!

I-share is doorlopend op zoek naar specialisten met een passie voor Cloud, Networking en Modern Workplace. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en dit graag laten zien bij onze klanten.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van I-share of wil je meer weten over werken bij I-share? Neem dan vooral een kijkje op hun website.

Er zijn diverse mogelijkheden om Bourgondië te sponsoren en zo de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Denk daarbij aan grote banners die tijdens thuisspeeldagen in de sporthal worden getoond of uw logo op onze website en diverse (social) media platforms. Ook staan wij open voor gezamelijke evenementen waarmee we verbinding zoeken met onze leden en achterban. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.