Jeugdbestuur

Als vereniging vinden we het belangrijk dat onze jeugdleden zich gezien en gehoord voelen. Of het nu gaat om te organiseren activiteiten of het nemen van belangrijke beslissingen die hen raken. Het jeugdbestuur is een van de manieren om onze jeugdleden een eigen stem te geven.

Eind 2022 is het jeugdbestuur door enkele enthousiaste jeugdleden (opnieuw) opgericht. Zij hebben zich o.a. tot taak gesteld om activiteiten te organiseren en met het bestuur mee te denken als het gaat om zaken die betrekking hebben op onze jeugdleden.

Het jeugdbestuur bestaat uit de volgende leden:

Eva Jaaltink, Lieke van der Kroon, Aniek Klaassen, Puck Brunings, Femke Lening.

Het jeugdbestuur wordt ondersteund door Linda van den Broek en Mariëtta

Heb jij een leuk idee dat je wilt delen met het jeugdbestuur of wil je helpen met een van de activiteiten? Zoek ze dan vooral even op in de sporthal. Mocht dat niet lukken dan kun je een mail sturen naar activiteiten@bourgondie.net en je bericht wordt doorgestuurd.

Opgelet: zaterdag 11 maart statiegeldactie!!

Op zaterdag 11 maart a.s. organiseert het jeugdbestuur een statiegeld actie. Je kunt op deze dag lege flessen of statiegeld bonnetjes inleveren in de sporthal bij Jiske (DS2) of Eva (MA1). Met de opbrengst van deze actie wil het jeugdbestuur een leuke activiteit gaan organiseren voor onze jeugdleden. Het team dat meeste lege flessen en/of statiegeldbonnetjes inlevert wint ook nog eens een leuke prijs! Dus plunder thuis de lege flessenbak of bied je buren aan om hun lege flessen in te leveren en doe mee met deze actie. Statiegeldbonnetjes kunnen vanaf nu al ingeleverd worden…